Calugareni-Prahova.

Comuna Calugareni - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Calugareni - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Calugareni - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Calugareni - Prahova. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Calugareni - Prahova, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Calugareni - Prahova, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Calugareni, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Calugareni - Prahova, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CalugareniPagina in care spui si gasesti totul despre Calugareni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

UN LOC BLAGOSLOVIT

O ZONA FRUMOASA. OAMENI MUNCITORI. DAR, CA IN FIECARE LOC MAI SUNT MULTE DE FACUT. COMUNA ARE UN... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Calugareni - Prahova!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Calugareni - Prahova!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Calugareni - PrahovaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Calugareni - Prahova

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
CalugareniIntra acum!

Poze din Calugareni

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

VxCfheEso

Borna de hotar din stema respectiva, stema in sine este frtoae veche, cel putin din 1568. Ilieni atunci si de fpat si acum se afla la granita intre tinutul secuiesc si tara Barsei, care erau doua entitati frtoae distincte din punct de vedere administrativ. Nu vad care e problema. Si Codlea se afla la granita intre Tara Barsei si Distriktul Fagarasului, iarasi doua entitati cu status administrativ diferit. Decat sa ne legam de steme vechi mai bine am invata mai multe despre istoria acelor locuri.@Jean Valjean:o informatie pentru Dvs. sper sa nu ramaneti socat: semiluna se gaseste si in stema Moldovei si in stema Munteniei, si in total apare de trei ori in stema oficiala a Romaniei.

 

mizerie

manink bani oamenilor se pup in *** cu viuletii nu ma ieste politiie in acea comuna sa vina dracu odata o televiziune peste ei

 

:))) prostimea

taci ma,ca esti obosit...nu crezi?? :))

prostimea :))

si pentru limba romana,apasa tasta 1 :)) desteptule :))

Vai de limba romaneasca!!!!!

Ion si mai cum,sau nu sti sa mai scri si numele celalalt.Nu mai faceti pe alti ciobani,ca macar aia au habar de ceva ,de oile lor , voi ?